Зустріч з учасниками Майдану у бібліотеці

2020-02-19

/Files/images/IMG_20200219_151503_534.JPG

Зустріч з учасниками Майдану у бібліотеці

Вшановуючи пам’ять Героїв Небесної Сотні, 19 лютого у бібліотеці-філії № 6 відбулася зустріч з учасником Майдану, поетом, членом клубу авторської пісні і поезії «Струни душі» Сергієм Ткаченко. Він розповів присутнім про події, які відбувалися на Кіровоградському Майдані. Він повідав і про свою активну участь у зоні бойових дій на Сході. Учні НВО № 26 та студенти Кропивницького коледжу харчування і торгівлі поринули у вир подій на Майдані, переглянули відеоматеріали та фото тих буремних подій. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв Небесної Сотні.

На захід був запрошений гурт «Партизан-бенд» на чолі з музичним керівником Андрієм Шульгою - активним учасником Майдану у Києві. Вони виконали пісню на слова Сергія Ткаченка «Живий нескорений Майдан» .

До зустрічі приєднався журналіст Національної суспільної телерадіокомпанії України, прозаїк та поет Василь Левицький, який розповів про відданість та героїзм людей, які відстоювали принципи демократії та свободи. Він також закликав усіх до єдності заради світлого майбутнього нашої країни. На згадку про сьогоднішню зустріч Василь Левицький подарував бібліотеці збірку патріотичної лірики «У краї на зліт часів». А гурт «Партизан-бенд» виконав пісню на слова В. Левицького «Героїв ховають живцем».

Кiлькiсть переглядiв: 97

Коментарi